قیمت دستگاه تراش CNC دست دوم و نو

از آنجایی که ماشینکاری دارای روش‌های مختلفی نظیر برش و تراش و … است، دستگاه های cnc نیز بر همین اساس دارای انواع مختلفی هستند. در ادامه می توانید انواع محصولات دستگاه تراش cnc که در سایت انجینیک به فروش می رسد را مشاهده کنید. همچنین توضیحات تکمیلی در مورد انواع آن و برندهای مطرح، نکات مهم پیرامون خرید و فروش و عوامل موثر بر قیمت دستگاه تراش CNC دست دوم و نو در بازار را مطالعه و مشاهده فرمایید.

وبسایت انجینیک، مرجع تخصصی خرید و فروش انواع ماشین آلات cnc از جمله ماشین آلات تراش سی ان سی می باشد. اگر قصد فروش محصول و یا سفارش و مشاوره خرید را دارید فرم های سفارش را ارسال کنید یا با کارشناسان ما تماس بگیرید

فروش ویژه تراش سی ان سی

تمامی محصولات تراش سی ان سی

توضیحات تکمیلی

معرفی کاربرد انواع دستگاه تراش سی ان سی که برای تراش قطعات مختلف و عموما گرد استفاده می شود.

معرفی انواع و کاربرد دستگاه cnc تراش

ماشینکاری یکی از روش‌های تولید محصولات مختلف است که در گذر زمان پیشرفت‌های شگرفی داشته است. تا آن‌جا که امروزه انواع مختلف دستگاه‌های cnc، امکان ماشینکاری را با سرعت و دقت بالا فراهم آورده‌اند. یک کامپیوتر وظیفه پردازش اطلاعات ورودی توسط اپراتور دستگاه و ارسال دستورات را بر عهده دارد. برای تراش قطعات مختلف و عموما گرد، می‌توان از دستگاه cnc تراش (CNC مخفف : ‎Computer Numerical Control) استفاده کرد. عمده مزیت ماشین تراش سی ان سی، سرعت، دقت و کیفیت بالای قطعه نهایی می‌باشد. که منجر به اقتصادی بودن استفاده از این دستگاه می‌گردد.
از مهم ترین کاربردهای تراش CNC می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تولید قطعات با تعداد بالا
  • تولید قطعات حساس و با دقت بالا نظیر قطعات هواپیما
  • تولید قطعات با هندسه پیچیده

همانند ماشین‌های تراش قدیمی که با نام تراش معمولی می‌شناسند، در ماشین تراش CNC، قطعه کار در حال چرخش و دوران است. ابزار ثابت می‌ماند و تمام مراحل ماشینکاری به وسیله یک سری کد و دستورات عددی تحت عنوان جی-کد انجام می‌شود. دستگاه تراش سی ان سی دارای انواع مختلفی است. نمونه‌های پیشرفته تر دارای انواع و اقسام ابزار کمکی و اضافی هستند که می‌توانند؛ انواع عملیات‌های مختلف ماشینکاری نظیر پیشانی تراشی، نورلینگ (کنگره تراشی)، سوراخ کاری، گرووینگ، پارتینگ، قلاویز زنی و … را با کیفیت بسیار بالا تولید نمایند. انواع دستگاه تراش cnc را می‌توان بر اساس استانداردهای مختلف دسته بندی کرد که در ادامه به این دسته‌بندی‌ها می‌پردازیم.

معرفی انواع دستگاه تراش سی ان سی بر اساس تعداد محور دستگاه که به سه محوره و چهار محوره و پنج محوره تقسیم می شود.

انواع بر اساس تعداد محور تراش cnc

بر این اساس می‌توان انواع تراش سی ان سی را به نمونه‌های 2 تا 5 محوره تقسیم بندی کرد. نمونه دو محوره قابلیت تراشکاری داخلی و خارجی، پیشانی تراشی، سوراخکاری و قلاویز زنی را دارد. ولی به علت محدودیت حرکتی که دارد، مناسب انجام اکثر کارهای صنعتی نبوده و بدین منظور از نمونه‌های سه و چهار محوره استفاده می‌شود.

در نمونه سه محوره، یک محور x به دستگاه اضافه می‌شود و قابلیت‌هایی نظیر خدمات فرزکاری سی ان سی و بورینگ را هم به دستگاه، اضافه می‌کند.

در نمونه چهار محوره، محور y نیز به دستگاه اضافه می‌شود. که قابلیت تراشکاری خارج از محور و تراشکاری قطعات پیچیده تر را فراهم می‌کند.

در نمونه پنج محوره، یک تارت (ابزار گیر) دیگر به دستگاه سی ان سی تراش اضافه می‌شود و قابلیت ماشینکاری دو ابزار به صورت همزمان بر روی قطعه را فراهم میکند.

نوعی خاص از دیگر دستگاه‌های تراش cnc نمونه‌های تراش مولتی اسپیندل CNC و یا چند محوره می‌باشند. که دارای تعداد تارت بالاتر از دو بوده و به صورت همزمان بر روی قطعه کار می‌کنند و قابلیت فرزکاری را نیز دارا می باشند. البته این مدل برای تولید قطعات خاص و پیچیده در صنعت به کار می‌رود. از مزایای این مدل به دقت، کیفیت و سرعت بالاتر، برای تولید قطعه نهایی می‌توان اشاره کرد. که به تبع آن هزینه خرید و نگه‌داری بالاتری نیز دارند.

انواع بر اساس موقعیت اسپیندل

بر این اساس می‌توان دستگاه cnc تراش را به دو دسته تراش افقی و عمودی سی ان سی تقسیم بندی کرد.

معرفی انواع دستگاه تراش سی ان سی، بر اساس موقعیت اسپیندل دستگاه که به دو دسته افقی و عمودی تقسیم بندی میشود

در دستگاه cnc تراش عمودی که به کاروسل نیز شهرت دارد، اسپیندل به صورت عمودی قرار گرفته و میزی گرد و بزرگ وظیفه نگه‌داری قطعه کار را بر عهده دارد. این نوع دستگاه تراش CNC، عموما مناسب تراشکاری قطعات حجیم و سنگین است. سرعت چرخش قطعه کمتر از دیگر دستگاه‌های سی ان سی تراش می‌باشد و معمولا قیمت بالاتری در مقایسه با مدل‌های افقی دارند. برای خرید، فروش و یا استعلام قیمت به صفحه تراش عمودی سی ان سی مراجعه فرمایید.

دستگاه cnc تراش افقی، خود به دو مدل بستر تخت و بستر مورب تقسیم بندی می‌شود. مدل بستر مورب که به دستگاه تراش اسپید نیز معروف است؛ دارای آزادی عمل و راحتی بیشتر در تخلیه براده‌ها است. البته همانطور که از نام آن‌ها نیز پیدا است، دارای سرعت حرکت بالاتر محورها در مقایسه با نمونه بستر تخت می‌باشند. در نتیجه سرعت ماشینکاری در دستگاه تراش اسپید سی ان سی بیشتر از مدل‌های با بستر تخت است. البته بسته به کاربرد نهایی دستگاه، می‌توان از هر یک از دو نمونه فوق استفاده نمود. به طور کلی مدل تراش افقی، متداول‌ترین نمونه موجود در بازار بوده که برای اکثر فعالیت‌های صنعتی از جمله سری تراش مناسب می‌باشد. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا خرید، فروش و یا استعلام قیمت به صفحه تراش افقی CNC مراجعه فرمایید.

معرفی برترین و معتبرترین برند های تولید کننده و فروشنده دستگاه های سی ان سی در جهان

برندهای مطرح دستگاه cnc تراش

بر اساس معیارهای مختلفی می‌توان به رتبه بندی شرکت‌های تولید کننده و فروشنده دستگاه سی ان سی تراشکاری پرداخت. که در ادامه بهترین تولید کننده‌های دنیا، با توجه به آمار فروش و کیفیت محصولات تولید شده بر اساس منابع معتبر خارجی به شما معرفی می‌کنیم.

شرکت‌های ژاپنی: MoriSeiki، Okuma، DMG Mori، Yamazaki Mazak، Makino، Toyoda

شرکت‌های آلمانی: Spinner، STAMA، MAG

شرکت‌های امریکایی: Hardinge، Haas

دیگر شرکت‌ها: Doosan تولید کره جنوبی، FIDIA تولید ایتالیا، Danobat تولید اسپانیا

نکته بارز، حضور قدرتمند شرکت‌های آمریکایی، ژاپنی و آلمانی می‌باشد که البته دور از ذهن نیز نیست. از این رو تقاضا برای انواع دستگاه‌های cnc تراش نو و کارکرده برندهای فوق نیز امری طبیعی است.

قیمت دستگاه تراش CNC دست دوم و نو

همانطور که تا کنون مطالعه فرموده‌اید، دستگاه cnc تراش دارای انواع مختلفی است و بسته به مشخصات، ویژگی‌ها، کاربرد، برند و کشور سازنده و … می‌تواند دارای رنج قیمت وسیعی باشد. به نحوی که در مراجع معتبر از ده هزار دلار، تا بیش از چهارصد هزار دلار، قیمت دستگاه تراش CNC کارکرده و نو می‌باشد. البته قیمت متوسط بازار جهانی طبق آمار منتشر شده تا پایان سال 2019 در حدود 80 هزار دلار است. در ادامه مهم‌ترین عوامل دخیل در قیمت دستگاه تراش سی ان سی را به صورت خلاصه بیان کرده‌ایم:

  • افقی یا عمودی بودن دستگاه
  • تعداد محور دستگاه
  • یکپارچگی ساخت دستگاه
  • ابعاد بزرگترین قطعه قابل تراش
  • برند و کشور سازنده دستگاه
  • مشخصات مکانیکی دستگاه نظیر گشتاور، سرعت چرخش، سرعت حرکت محورها
  • داشتن بستر تخت یا مورب
  • حداکثر وزن قطعه کار

نکات مهم در هنگام خرید دستگاه تراش cnc کارکرده و نو

همانطور که بیان شد، پارامترهای بسیاری در قیمت دستگاه سی ان سی تراش دست دوم یا نو، دخیل بوده که بایستی به تمامی آن‌ها توجه نمود. در این بین موارد مهم دیگری نیز وجود دارد که به صورت تیتر وار به آن‌ها اشاره می‌گردد.

  • عملکرد روان دستگاه در هنگام کار و بررسی توان موتور
  • میزان لرزش دستگاه در هنگام خشن تراشی
  • ابعاد دستگاه و سه نظام
  • سلامت ظاهری قطعات مختلف از جمله ریل و بستر
  • سیستم خنک کننده و توان موتور آن
  • سلامت سیستم انتقال قدرت و گیربکس در حین تغییر سرعت

در انتها جا دارد اشاره‌ای به بازار خرید و فروش دستگاه تراش سی ان سی در داخل کشور هم داشته باشیم، هم اکنون انواع مختلفی از دستگا‌ه cnc تراش با برندهای مطرح دنیا به صورت نو و کارکرده در بازار موجود بوده و در این بین نمونه‌های دست دوم خارجی نیز در بازار موجود است.

سوالات متدوال خرید و فروش انواع دستگاه cnc تراش

از دید عمومی دستگاه‌های تراش دارای بستر مورب دارای آزادی عمل بیشتری هستند و تخلیه براده‌ها با استفاده از آن‌ها ساده‌تر است. به علاوه سرعت حرکت محورها در این سیستم‌ها بیشتر است که می‌تواند منجر به افزایش سرعت ماشین کاری شود. با این حال در زمان خرید این محصولات باید به کاربرد هر یک دقت کنید تا از صرف هزینه غیر ضروری جلوگیری شود.

  • سلامت ظاهری قطعات مختلف دستگاه را بررسی کنید.
  • دقت کنید که دستگاه در زمان خشن تراشی، لرزش کمی داشته باشد.
  • به روان بودن عملکرد دستگاه دقت کنید.
  • سلامت سیستم انتقال قدرت و گیر کس را در حین تغییر سرعت مورد بررسی قرار دهید.

جی کد به دستورات و کدهایی گفته می‌شود که برای کنترل مراحل ماشین کاری استفاده می‌شوند.

در صورت رضایت از خدمات ما، به ما امتیاز دهید و برای بهبود خدماتمان و حرکت در  جهت رفع نیاز های شما، نظرات خود را در قسمت کامنت ها برای ما بنویسید.

4.4/5 - (43 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *