واردات انواع دستگاه‌های سی ان سی

Import CNC Machines

ارائه خدمات واردات انواع دستگاه های سی ان سی

واردات دستگاه CNC مسیری پیچیده دارد؛ که قدم گذاشتن در آن بدون تجربه، کسب وکار شما را در شرایط خطرناکی قرار میدهد. سختی این راه را از همان لحظه اول، یعنی انتخاب دستگاه سی ان سی مناسب تا انجام فرایند ترخیص و بیمه تجربه خواهید کرد. با این حال پیشرفت بسیاری از کسب وکارها در کشور ما در گروی استفاده از دستگاه هایی با تکنولوژی بالاست.فرایند واردات ماشین سی ان سی، پیچیدگی های زیادی دارد. 

ما در انجینیک برای تسهیل روند تهیه دستگاه‌های مورد نیاز برای تولید، برای صنعتگران و تولیدکنندگان عزیز کشور، اقدام به وارد کردن انواع ماشین سی ان سی به کشور بر اساس نیاز تولیدکنندگان کرده‌ایم. طی کردن این مسیر سخت و پر دردسر را به ما بسپارید و در زمان تعیین شده، دستگاه خود را تحویل بگیرید.

سفارش واردات انواع ماشین cnc

توضیحات تکمیلی

بررسی فرایند واردات دستگاه های سی ان سی و تعرفه واردات این دستگاه ها

تعرفه واردات دستگاه CNC

واردات ماشین آلات CNC نو و دست دوم تعرفه‌های متفاوتی دارد. اگر قصد واردات دستگاه‌های نو را دارید، باید بدانید که نیازی به اخذ مجوز نخواهید داشت. تعرفه واردات ماشین آلات سی ان سی به صورت نو، 10% است. با این حال این موضوع در مورد دستگاه‌های مستعمل و دست دوم صادق نیست. به منظور واردات ماشین CNC دست دوم، نیاز به اخذ مجوز کمیسیون ماده یک آئین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات خواهید داشت. این دستگاه‌ها شامل 7% ارزش حقوق گمرکی می‌شوند و ردیف تعرفه آنها 84589100 است.

فرآیند و هزینه‌های ترخیص ماشین cnc

به منظور واردات دستگاه‌های CNC نیاز به کارت بازرگانی دارید. ثبت سفارش تا تحویل دستگاه شامل مراحل زیر می‌شود:

  • به توافق رسیدن با فروشنده دستگاه
  • اخذ مجوزهای لازم در صورت نیاز
  • انجام مراحل بانکی برای انتقال وجه
  • انجام امور مربوط به بیمه و مالیات
  • حمل دستگاه و مسائل مربوط به ترانزیت
  • ترخیص دستگاه از گمرک

هنگامی که مراحل فوق را پشت سر گذاشتید، در مرحله نهایی باید ماشین سی ان سی را از گمرک ترخیص کنید. تعرفه ترخیص دستگاه از گمرک 7% عنوان شده است. به منظور محاسبه سود بازرگانی و حقوق گمرکی باید هزنیه‌های مربوط به انتقال دستگاه تا مرز کشور، بیمه و قیمت خالص و اصلی آن را در عدد 7 ضرب کنید. توجه داشته باشید که قیمت دستگاه باید با نرخ دلار یا یورو رسمی تعیین شود. واردکنندگان دستگاه‌های CNC، ملزم به پرداخت ارزش افزوده با تعرفه 9% نیز هستند. برای محاسبه این مبلغ کافی است سود بارزگانی، حقوق گمرکی و قیمت دستگاه را با یکدیگر جمع کرده و این عدد را در 9% ضرب کنید. به این ترتیب مالیات بر ارزش افزوده محاسبه خواهد شد.

ارائه خدمات واردات انواع دستگاه های سی ان سی

واردات انواع دستگاه‌های CNC

بسته به نیاز صنعت و کسب‌و‌کارهای مختلف، امکان وارد کردن ماشین آلات CNC متنوعی وجود دارد. برخی از رایج‌ترین این دستگاه‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

  • ماشین CNC فرز
  • ماشین CNC تراش
  • دستگاه‌های CNC لیزر
  • انواع دستگاه‌های واترجت
  • دستگاه CNC پلاسما
  • و غیره

علاوه بر موارد فوق امکان واردات دستگاه‌های سی ان سی سفارشی و مطابق با نیاز یک صنعت خاص نیز وجود دارد که مراحل واردات آن، درست مشابه ماشین‌‌های CNC نو است. اما تولیدکنندگان اصلی دستگاه سی ان سی کدام کشورها هستند؟

معرفی کشور های پیشرو در واردات انواع دستگاه های سی ان سی

کشورهای تولید کننده دستگاه CNC

تکنولوژی طراحی و تولید دستگاه CNC در کشور ما، به آن صورت وجود ندارد یا در حد دستگاههای ساده است. از این رو مجبور به وارد کردن این دستگاه‌های پیشرفته از کشورهای دیگر هستیم. برخی از مشهورترین کشورهای تولید کننده این ماشین آلات، به شرح زیر هستند:

  • آمریکا
  • آلمان
  • ژاپن
  • روسیه
  • چین
  • فرانسه
  • انگلیس
  • تایوان
  • ایتالیا
  • اتریش

ناگفته نماند که اغلب وارد کننده‌های دستگاه CNC، این ماشین‌ها را از کشورهای اروپایی و آسیای شرقی تهیه می‌کنند که در این میان کشور چین نقشی غیرقابل انکار دارد. به دلیل وجود تحریم‌های بین‌المللی انتقال وجه از ایران به سایر کشورهای اروپایی و آمریکایی دشوار بوده و اغلب واردکننده‌ها ترجیح می‌دهند که خرید از کشورهای آسیایی را در اولویت قرار دهند.

معرفی پروسه دشوار واردات دستگاه های سی ان سی

واردات دستگاه CNC؛ پروسه‌ای دشوار اما ارزشمند

اهمیت استفاده از دستگاه‌های CNC و قابلیت‌های فوق‌العاده آن در صنعت بر کسی پوشیده نیست. این دستگاه‌ها پیشرفت و آینده بسیاری از صنایع را تعیین می‌کنند. با این حال واردات ماشین آلات CNC پروسه چندان ساده‌ای نیست. ورود دستگاه‌های نو و دست دوم با یکدیگر متفاوت است و نیاز به اخذ مجوزهای مربوطه دارد. هنگامی که مراحلی مانند انتقال وجه، تفاهم با سازنده، انتخاب نوع دستگاه و غیره را از سر گذراندید، نوبت به چالش اصلی یعنی ترخیص کالا از گمرک می‌رسد. واردکننده این دستگاه‌ها موظف به پرداخت تعرفه ترخیص گمرکی و ارزش افزوده هستند. درنهایت نیز با رد کردن بیمه و مالیات دستگاه، امکان استفاده از دستگاه و دستیابی به اهداف سازمانی خود را خواهید داشت.

خرید و واردات دستگاه cnc کارکرده (مستعمل) از اروپا

خرید و واردات ماشین آلات کارکرده از مبدأ اروپا با توجه سیاست ها یارانه نوسازی تجهیزات کارخانجات که در اکثر کشورهای توسعه یافته وجود دارد، خرید دستگاه cnc  کارکرده که به لحاظ کارکرد و سلامت دستگاه در سطح بسیار خوبی هستند به لحاظ اقتصادی و فنی بسیار توجیه پذیر است و همچنین تیم فنی مستقر در اروپا برای آنکه خرید با اطمینان انجام شود برای بررسی عملکرد دستگاه آن را از جهات مختلف فنی بررسی میکند و عملکرد درست دستگاه را تایید و تضمین میکند و پس از آن اقدام به خرید دستگاه مستعمل میکند.

قیمت بسیار پایین تر، کیفیت بالا و حمایت کشور مبدأ از نوسازی تجهیزات صنایع و کشور مقصد (ایران) از تسهیل واردات ماشین آلات برای کمک به صنایع تولیدی دلیلی است تا صنایع تولیدی که دارای پروانه تولید رسمی هستند با قیمتی مناسب دستگاه خودشان را تامین کنند. انجینیک در سرتاسر مسیر واردات ماشین آلات و دستگاه های نو و کارکرده در کنار فعالان حوزه تولید و صنعتگران عزیز است و از مشاوره انتخاب تا خرید دستگاه با ضمانت سلامت دستگاه و حمل و ترخیص ارائه خدمات میکند.

در مرحله اول باید با فروشنده دستگاه به توافق رسید و مجوزهای لازم در صورت نیاز اخذ کرد. در مرحله بعد باید مراحل بانکی برای انتقال وجه و امور مربوط به بیمه و مالیات را انجام داد و در مرحله آخر مربوط به حمل دستگاه و مسائل مربوط به ترانزیت و ترخیص دستگاه از گمرک می‌باشد.

برای محاسبه مالیات بر ارزش افزوده باید سود بارزگانی، حقوق گمرکی و قیمت دستگاه را با یکدیگر جمع کرده و این عدد را در 9% ضرب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *